Algemene voorwaarden van Erica Hairstyling

1.Algemeen

Definities
Erica Hairstyling; het bedrijf dat de dienst en/of product levert.
klant: de wederpartij die de dienst en/of product ontvangt of wilt ontvangen.

Door het maken van een afspraak met Erica Hairstyling gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
Erica Hairstyling gaat er vanuit dat de klant op het moment van een afspraak maken op de hoogte is van deze algemene voorwaarden.

Deze voorwaarden gelden voor iedere behandeling, actie, aanbieding, en transactie tussen Erica Hairstyling en klant.

2.Werkzaamheden

Erica Hairstyling voert alle behandelingen die op de prijslijst staan naar haar beste inzicht uit, en zal dit in overleg doen met de klant.

3.Hygiëne en werkomgeving

Hygiëne is bij Erica Hairstyling erg belangrijk. Erica Hairstyling verwacht dat de klant zijn/haar vooraf gewassen heeft of dat de mogelijkheid word geboden om het te kunnen laten wassen.
Erica Hairstyling werkt op locatie, thuis of op het werk bij de klant. Op de werkplek van Erica Hairstyling dient tenminste een mogelijkheid tot stroom aanwezig te zijn en een wasbak met kraan (warmwater). Van de klant word daarnaast verwacht dat de werkplek voor Erica Hairstyling schoon en opgeruimd is.

Indien er Hoofdluis word geconstateerd bij de klant, heeft Erica Hairstyling het recht om de werkzaamheden stil te leggen, dit op hygiënische gronden. Erica Hairstyling zal dan ook adviseren om alles in huis grondig te reinigen. Alle kleding, beddengoed, knuffels en haar accessoires door een kookwas of in een vriezer.
De haren van het hele gezin dienen behandeld te worden tegen hoofdluis met een netenkam en een lotion tegen hoofdluis. De behandeling blijven herhalen tot de hoofdluis is verdwenen, als na enkele weken de hoofdluis is verdwenen kan de klant een nieuwe afspraak maken bij Erica Hairstyling.

4.Afspraken

Afspraken dienen minimaal 24uur van tevoren te worden afgezegd, indien dit op korter termijn word gedaan staat Erica Hairstyling in het recht om de (gedeeltelijke) kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen.
Op zaterdag, zondag en feestdagen is Erica Hairstyling gesloten, en dienen er alleen in bijzondere gevallen (bruiloft, doop, grote feesten) in overleg afspraken gemaakt te kunnen worden. Buiten openingstijden is telefonisch afspraken maken ook niet mogelijk

5.Betaling

De prijzen voor de producten en behandelingen van Erica Hairstyling staan duidelijk zichtbaar vermeld op de website. Alle prijzen zijn incl BTW.
Eventuele reiskosten worden vooraf besproken, en parkeerkosten komen altijd voor rekening van de klant.
Betalingen dienen meteen na afloop van de behandeling te worden voldaan dit kan via pin of contant.
Indien er door omstandigheden een andere betalingsafspraak word gemaakt en hier niet aan word voldaan, zal Erica Hairstyling na de eerste verstrijking van het betalingstermijn een herinnering sturen met 10% rente, de tweede herinnering zal 30% rente zijn. Indien er niet word betaald, zal de juridische kosten ook naar de klant door berekend worden.

6.Persoonsgegevens & Privacy

Tijdens de eerste afspraak zal de klant, Erica Hairstyling de benodigde informatie verschaffen.
Deze gegevens zijn enkel voor Erica Hairstylng bedoeld, en zullen vertrouwelijk behandeld worden volgens de richtlijnen in de wet bescherming persoonsgegevens. Erica Hairstyling zal gegevens van klanten niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming van de klant
Erica Hairstyling gaat vertrouwelijk om met de informatie die tijdens de behandeling word verteld, en zal hier ook geheimhouding op houden. Vertrouwelijke informatie geld als vertrouwelijk als dit door de klant is medegedeeld, of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie

7.Aansprakelijkheid

Erica Hairstyling is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook die is ontstaan door onjuiste informatie en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijn gebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbestedingen. Erica Hairstyling is niet aansprakelijk voor beschadigingen van persoonlijke eigendommen die de klant in het werkgebied van Erica Hairstyling heeft staan.

8.Garantie

Erica Hairstyling geeft 1week garantie, indien het haar of het product anders word behandeld dan het advies dat is gegeven door Erica Hairstyling vervalt deze garantie.

9. Win Acties

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op alle acties die georganiseerd wordt door Erica Hairstyling.

  • De Actie looptijd zal vermeld worden bij het promoten van de actie.
  • Diensten die gewonnen kunnen worden, kunnen allen gebruikt worden binnen het werkzame gebied van Erica Hairstyling, Almere en ’t Gooi.
  • De te winnen prijs kan niet worden uitbetaald of ingewisseld worden in contanten.
  • Een onafhankelijke jury selecteert de winnaar.
  • Over de uitslag van de Actie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Als de geselecteerde winnaar onbereikbaar is, zijn/haar prijs niet incasseert of niet op tijd (binnen 3 weken na bekendmaking) reageert op eventuele aanvullende vragen, kan de prijs ingetrokken worden en eventueel toegekend worden aan een andere prijswinnaar.
  • Delen en Liken van acties word enorm op prijs gesteld maar is niet verplicht.
  • Door deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.